Banner med texten Välkommen

Leve olikheten! (Och likheten)

När vi anställer nya medarbetare letar vi alltid efter individer med kunskaper och erfarenheter som kompletterar den kompetens vi redan har inom vårt företag. Vi tror på mångfald och att den berikar. (Vi är förresten lika många kvinnor som män).

Men … i ett viktigt avseende söker vi alltid likheter: det gäller ambition, driv, förmåga att samarbeta och att kunna ha kul på jobbet. Dessa egenskaper är ett grundkrav för att arbeta tillsammans med oss.

Hallvarsson & Halvarsson som arbetsgivare

Hur förpackar man alla de där små, men oumbärliga detaljerna som gör att vardagen lyfter? Flytet. Ett flow och ett driv som för dig framåt inte bara i korridoren utan även i dina kundrelationer?

Vi har inte ett perfekt svar på den frågan. Men vi vågar ändå påstå att vi erbjuder en unik arbetsmiljö för dig att växa och utvecklas i – vare sig du är junior eller senior.

Här följer några riktigt bra anledningar till att jobba hos oss:

Brant inlärningskurva som ger goda möjligheter till internt avancemang. Hos oss får du arbeta både lokalt och globalt.
Bred och djup kompetens bland kolleger – en salig blandning från A till Ö. Vi är rådgivare, projektledare, skribenter, kreatörer och kommunikatörer m.m.
Familjär och god stämning. Vi är en liten arbetsplats med stark sammanhållning och laganda. Vi värnar om personalens välmående och utveckling.

Intresserad av att arbeta hos oss? Läs mer under lediga tjänster eller skicka en intresseanmälan till oss.