16 februari 2018

"Metodjournalistiken" urvattnar det verkliga scoopet

I veckan har DN fortsatt sitt fantastiska jobb i att granska Nya Karolinska. Just nu rör härvan jävssituationen kring paret Svenonius. Det här är långt ifrån den första vändan kring det skandalomsusade sjukhusbygget, och därför kan det bli svårt att hänga med i alla turer.

23 januari 2018

H&H Group förvärvar Identx

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. Identx kommer fortsätta att utveckla sin verksamhet med bas i Linköping och kan nu satsa ytterligare med tillgång till kompetens från de övriga elva bolagen i koncernen.

19 december 2017

Creo och Unreel går samman

Efterfrågan på rörlig bild fortsätter att växa kraftigt. Företag, varumärken och organisationer söker leverantörer som kan ta ett huvudleverantörskap – med ett erbjudande som kombinerar strategisk rådgivning, hög kreativitet, djup teknisk kunskap och stor leveranskapacitet.

18 december 2017

Hallvarsson & Halvarsson ger julgåva till förmån för

I år skänker vi vår julgåva till organisationen Mentor. Vi vill hjälpa till att öka ungdomars självkänsla och stärka deras framtidstro genom att få dem att känna sig sedda, bekräftade och uppmuntrade.

8 december 2017

Hallvarsson & Halvarsson har tagit emot #sistabriefen

Hallvarsson & Halvarsson har tagit emot #sistabriefen och jag vill börja med att framhålla att vi fullt ut stöttar uppropet.

29 november 2017

Hallvarsson & Halvarsson talanger är med och formar morgondagens agenda

Våra två medarbetare Johanna Bark och Sara Andersson är med på Aktuell Hållbarhets lista över 33 talanger under 33 år som trots sin relativt unga ålder nyttjar sina specifika kompetenser för att bidra till att lösa framtidens hållbarhetsutmaningar. 

1 november 2017

Publishingpriset 2017

Dometic var nominerad i två kategorier när Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling Publishingpriset gick av stapeln på Berns och Chinateatern i förra veckan. Företagets årsredovisning 2016 utsågs av juryn till den tredje bästa årsredovisningen för börsnoterade bolag och i kategorin Webbaserade Årsredovisningar låg Dometic en poäng ifrån förstaplatsen.

28 september 2017

Grattis Electrolux, bäst på hållbarhetsredovisning!

Electrolux hållbarhetsredovisning 2016 har utsetts till årets bästa av Aktuell Hållbarhet. Juryn imponerades särskilt av hur bolaget förklarar sina hållbarhetsprioriteringar och hur dessa leder till affärs- och samhällsnytta.

26 september 2017

Få ut mer av din årsredovisningsinvestering

Det var många som kom till vårt (H&H, Creo och Comprend) frukostseminarium om Digitala kortversioner, för att höra om hur företag kan få ut mer av sin årliga investering i årsredovisningen och levandegöra innehållet mot fler målgrupper.

20 september 2017

H&H rekryterar IR-specialister till växande marknad

Den strategiska kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson rekryterar nu fler Investor Relations-specialister, efter ökat fokus på Investor Relations-kunskap inom ledningsgrupperna i de noterade bolagen.

Investor Targeting

Katja Margell om Investor Targeting - att identifiera investerare som är intresserade av just dig.

Kommunikation och digitala strukturer

H&H:s kommunikationsrådgivare Helena Nordman-Knutson om hur rätt kommunikation skapar förtroende för de digitala strukturerna.