8 december 2017

Hallvarsson & Halvarsson har tagit emot #sistabriefen

Hallvarsson & Halvarsson har tagit emot #sistabriefen och jag vill börja med att framhålla att vi fullt ut stöttar uppropet.

29 november 2017

Hallvarsson & Halvarsson talanger är med och formar morgondagens agenda

Våra två medarbetare Johanna Bark och Sara Andersson är med på Aktuell Hållbarhets lista över 33 talanger under 33 år som trots sin relativt unga ålder nyttjar sina specifika kompetenser för att bidra till att lösa framtidens hållbarhetsutmaningar. 

1 november 2017

Publishingpriset 2017

Dometic var nominerad i två kategorier när Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling Publishingpriset gick av stapeln på Berns och Chinateatern i förra veckan. Företagets årsredovisning 2016 utsågs av juryn till den tredje bästa årsredovisningen för börsnoterade bolag och i kategorin Webbaserade Årsredovisningar låg Dometic en poäng ifrån förstaplatsen.

28 september 2017

Grattis Electrolux, bäst på hållbarhetsredovisning!

Electrolux hållbarhetsredovisning 2016 har utsetts till årets bästa av Aktuell Hållbarhet. Juryn imponerades särskilt av hur bolaget förklarar sina hållbarhetsprioriteringar och hur dessa leder till affärs- och samhällsnytta.

26 september 2017

Få ut mer av din årsredovisningsinvestering

Det var många som kom till vårt (H&H, Creo och Comprend) frukostseminarium om Digitala kortversioner, för att höra om hur företag kan få ut mer av sin årliga investering i årsredovisningen och levandegöra innehållet mot fler målgrupper.

20 september 2017

H&H rekryterar IR-specialister till växande marknad

Den strategiska kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson rekryterar nu fler Investor Relations-specialister, efter ökat fokus på Investor Relations-kunskap inom ledningsgrupperna i de noterade bolagen.

11 september 2017

Bo Diczfalusy ny Senior Advisor

H&H stärker sitt erbjudande inom Public Affairs. Bo Diczfalusy ny Senior Advisor.

31 augusti 2017

And the H&H nominees are…

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Hallvarsson & Halvarsson är stolta att vara nominerade med inte mindre än fyra trycksaker och två digitala produktioner.

21 augusti 2017

H&H Group förvärvar fem kommunikationsbyråer

H&H Group har idag avtalat om att förvärva Intellecta Corporate, Hilanders, Bysted, Tomorrow och Unreel från Intellecta AB (publ).

6 juli 2017

Så lär vi oss älska maskinen som tar vårt jobb

Vi vet att artificiell intelligens och automatiseringen kommer förändra den svenska arbetsmarknaden, men ingen vet riktigt hur. Hur förbereder vi oss för ett arbetsliv där en maskin är lika bra och ka...

Investor Targeting

Katja Margell om Investor Targeting - att identifiera investerare som är intresserade av just dig.

”Bygg en krisorganisation med mandat!”

H&H:s krisexpert Theo Martins om risk- och krishantering i ett modernt medielandskap i Kommunikationspodden.

Kommunikation och digitala strukturer

H&H:s kommunikationsrådgivare Helena Nordman-Knutson om hur rätt kommunikation skapar förtroende för de digitala strukturerna.