20 april 2018

Litar du på din magkänsla?

Magkänsla är bra. Den kan guida dig till rätt beslut eller ge dig en förvarning ifall något är fel. Men magkänslan kan också lura dig. Det är nämligen inte alltid så lätt att skilja på ”att veta” och ”att tro sig veta”. Därför kan ett beslutsunderlag baserat på fakta verkligen vara att rekommendera.

14 mars 2018

Martin Petersson - Årets kommunikations­konsult

Igår kväll mottog HH Groups vd Martin Peterson utmärkelsen som årets kommunikations­konsult i Dagens opinions årliga utmärkelse Årets Opinionsbildare.

1 mars 2018

KodakCoin och blockchainhetsen

Jag scrollade för ett tag sedan förbi en en tweet från kontot Pixealted Boat. Den gjorde narr av hetsen bland aktiespekulanter och investerare att hitta nästa Bitcoin, eller snarare hetsen kring att investera i allt som har med blockchain och kryptovalutor att göra.

1 mars 2018

Vinnarna av Ekonomijournalistpriset 2018 koras av Hallvarsson & Halvarsson den 30 maj

I 22 år har kommunikations­byrån Hallvarsson & Halvarsson utsett Sveriges bästa ekonomijournalister och ekonomimedier. Nu byter rankingen namn till Ekonomijournalistpriset och det delas i år ut av Cevians grundare Christer Gardell vid Nordic Financial Communication Summit den 30 maj i Stockholm.

26 februari 2018

Premiär för Nordens största konferens för finansiell kommunikation

Den 30 maj 2018 arrangerar kommunikations­byrån Hallvarsson & Halvarsson Nordens största konferens för finansiell kommunikation – Nordic Financial Communication Summit. Huvudtalare är Philippa ”Pippa” Malmgren, en av världens mest uppskattade trendspanare, författare och tidigare finansiell rådgivare åt bland annat Bush-regeringen.

16 februari 2018

"Metodjournalistiken" urvattnar det verkliga scoopet

I veckan har DN fortsatt sitt fantastiska jobb i att granska Nya Karolinska. Just nu rör härvan jävssituationen kring paret Svenonius. Det här är långt ifrån den första vändan kring det skandalomsusade sjukhusbygget, och därför kan det bli svårt att hänga med i alla turer.

15 februari 2018

Efter NKS: Vågar jag anlita konsulter?

Tre tips till konsultköpare i behov av förändring

23 januari 2018

H&H Group förvärvar Identx

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. Identx kommer fortsätta att utveckla sin verksamhet med bas i Linköping och kan nu satsa ytterligare med tillgång till kompetens från de övriga elva bolagen i koncernen.

19 december 2017

Creo och Unreel går samman

Efterfrågan på rörlig bild fortsätter att växa kraftigt. Företag, varumärken och organisationer söker leverantörer som kan ta ett huvudleverantörskap – med ett erbjudande som kombinerar strategisk rådgivning, hög kreativitet, djup teknisk kunskap och stor leveranskapacitet.

Investor Targeting

Katja Margell om Investor Targeting - att identifiera investerare som är intresserade av just dig.

Kommunikation och digitala strukturer

H&H:s kommunikations­rådgivare Helena Nordman-Knutson om hur rätt kommunikation skapar förtroende för de digitala strukturerna.