Hallvarsson & Halvarsson logotyp Nyheter

Seniorkonsult/projektledare inom finansiell rapportering

Hallvarsson & Halvarsson (H&H) söker en seniorkonsult för rådgivning, konceptutveckling och projektledning inom finansiell rapportering, främst års- och hållbarhetsredovisningar.

Huvudsakliga ansvarsområden

I rollen ingår att självständigt driva försäljning, ge råd avseende struktur, innehåll och budskap samt att utveckla idéer och koncept för våra kunders årsredovisningar. I rollen ingår även att leda projektgruppen för årsredovisningen, det vill säga att ansvara för budget, tidplaner och kvalitet i leveransen, att samordna alla inblandade konsulter på H&H, vara kontaktyta mot kundens projektledare och att ständigt driva projektet framåt.  Du förutsätts vara intresserad av och väl insatt i de senaste trenderna inom finansiell rapportering.

Till projektens förfogande finns en rad experter på H&H att tillgå inom bland annat Investor Relations och Corporate Social Responsibility samt mindre seniora projektledare som kan stötta i projekten. H&H har många av Sveriges största företag som årsredovisningskunder och vi är stolta över att flera av dessa årsredovisningar har placerat sig i topp i internationella årsredovisningstävlingar.

Som konsult inom finansiell rapportering ingår du i teamet Finansiell rapportering som idag har sju medarbetare med fokus på årsredovisningar. På H&H finns även en ateljé med cirka tolv medarbetare som arbetar med produktion av finansiella rapporter. Vi är ett trevligt gäng som hjälper och stöttar varandra och i hela H&H Group har vi en spännande kompetensmix av specialister att bli inspirerad och lära av. Vi sitter i fina lokaler vid Hötorget.

Profil och personlighet

Du har en universitetsexamen i kommunikation eller ekonomi eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Rollen kräver en gedigen erfarenhet om minst tio år som rådgivare och projektledare av årsredovisningar på en kommunikations­byrå eller på en kommunikations­avdelning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl tryckta som digitala årsredovisningar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du:

  • Har kunskap om och brinner för årsredovisningar
  • Ser utvecklingsmöjligheter
  • Tar idéer i mål
  • Är drivande och jobbar självständigt
  • Är lyhörd och tydlig i din kommunikation
  • Trivs med kundkontakt
  • Är strukturerad och har kapacitet att hålla i många trådar parallellt
  • Tycker om att leda projektgruppen och att ha många kontakter internt och externt
  • Har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i båda tal och skrift

 

Det är en heltidstjänst med möjlighet till längre ledigheter under sommarmånaderna om så önskas.

Ansökan skickas till Sara Amarouche, sara.amarouche@halvarsson.se, senast onsdag 20 juli 2016.

H&H Group samlar Sveriges främsta kommunikations­kompetens i fem ledande byråer: Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Jung, Springtime och Involve. I gruppen arbetar mer än 220 konsulter med att bistå kunder i över tio länder. H&H Group har tre kontor i Stockholm, ett vardera i London, Lissabon och Milano.

Halvarsson & Halvarsson är en ledande kommunikations­rådgivare inom Financial Communications, Corporate Communications, Corporate Marketing och Public Affairs. Byrån grundades 1995 och har idag mer än 70 medarbetare i Stockholm.