20 september 2017

H&H rekryterar IR-specialister till växande marknad

Den strategiska kommunikations­byrån Hallvarsson & Halvarsson rekryterar nu fler Investor Relations-specialister, efter ökat fokus på Investor Relations-kunskap inom ledningsgrupperna i de noterade bolagen.

Med en mångårig bakgrund från kapitalmarknadens skuldsida anställs Susanna Hjertonsson som Seniorkonsult inom Investor Relations. Susanna har en bakgrund som Treasurer på Electrolux, Fixed Income Sales på Investmentbanken Natixis, IR Manager på Vattenfall samt som IR-konsult och projektledare på ett flertal kommunikations­byråer

Aktieanalytikern Stefan Olsson anställds som seniorkonsult inom Investor Relations. Han har cirka 20 års erfarenhet av aktiemarknaden, som aktieanalytiker och sektorchef inom bl.a. teknologi och dagligvaruhandel på bland annat Swedbank, Ålandsbanken och Nyhetsbyrån Direkt.

– Vi vill möta efterfrågan från de många nynoterade bolagen som har krav på sig att etablera och upprätthålla Investor Relations-kunskap i ledningsgrupperna. Vi ser också att de etablerade bolagen på börsen sätter ett allt större fokus på Investor Relations-frågorna, säger Katja Margell, chef för konsulterna inom Investor Relations på Hallvarsson & Halvarsson.