Hallvarsson & Halvarsson fortsätter expandera – rekryterar elva nya konsulter

Vi växer och rekryterar ännu fler kompetenta medarbetare. Läs mer om dem i detta pressmeddelande!
Hallvarsson & Halvarsson fortsätter expandera – rekryterar elva nya konsulter

Kommunikations­rådgivaren Hallvarsson & Halvarsson stärker sitt team med rekryteringar från bland annat systerbyråer och två börsbolag. Sedan i våras har byrån anställt elva nya konsulter, som bidrar med spetskompetens inom investerar- och medierelationer, hållbarhetskommunikation, varumärkesutveckling, public affairs och finansiell rapportering.

”Verksamheten fortsätter att utvecklas positivt och vi är stolta över att ha fått många nya kunder, men också ödmjuka inför det faktum att efterfrågan på våra tjänster är fortsatt hög, pandemiår till trots. Vi är naturligtvis också oerhört glada över att fortsatt vara en attraktiv arbetsgivare för såväl erfarna som yngre medarbetare. Rekryteringarna ligger i linje med vår strategi att vara våra kunders mest respekterade och uppskattade rådgivare” säger Anna Grönlund Krantz, VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Bland andra börjar Pernilla Grennfelt, tidigare ansvarig för Gränges globala kommunikations­kanaler samt för bolagets kommunikation med investerare och finansmarknad. Pernilla har även varit IR-ansvarig på ICA Gruppen och arbetat som journalist på Nyhetsbyrån Direkt. Pernilla kommer vara practiceansvarig för IR och Transaktioner på H&H.

”Med lång erfarenhet och med medarbetare som besitter en bred kompetens kan Hallvarsson & Halvarsson erbjuda sina kunder ett starkt kommunikations­erbjudande som få andra aktörer kan matcha. För mig känns det otroligt spännande att få ansluta och bidra med mitt perspektiv och mina erfarenheter från noterade bolag”, säger Pernilla Grennfelt.

Hallvarsson & Halvarsson har även rekryterat Louise Honnér Kammenhed som senast kommer från Telia där hon varit ansvarig för bolagets internkommunikation. Louise arbetade tidigare i Regeringskansliet, som politiskt sakkunnig och stabschef under Fredrik Reinfeldt.

“Det känns väldigt spännande att bli en del av Hallvarsson & Halvarsson. Jag tar med mig erfarenheter från Regeringskansliet samt Telia och ser fram emot att arbeta tillsammans med kunder som vill stärka sina interna och externa kommunikations­insatser, säger Louise Honnér Kammenhed.

Även Karin Ljungmark Malmström rekryteras. Hon kommer från H&Hs systerbyrå Identx där hon varit VD och partner sedan 2005. Karin är också ordförande i Östsvenska Handelskammaren.

”Jag har genom Identx varit knuten till H&H-koncernen under många år, men är nu ny på Hallvarsson & Halvarsson och jag tycker att det är jätteroligt att vara här. Kreativa möten med kund är något jag tror vi alla kan bli bättre på och jag ser fram emot att få lära känna och träffa alla nya kollegor”, säger Karin Ljungmark Malmström.

De personer som anställts under våren 2021 av Hallvarsson & Halvarsson är:

Pernilla Grennfelt - kommer senast från en tjänst som ansvarig för kommunikation och IR på Gränges och har de senaste 15 åren jobbat med frågor som rör kommunikation mot finansmarknaderna, bland annat på ICA Gruppen. Pernilla har även en bakgrund som journalist från Nyhetsbyrån Direkt.

Karin Ljungmark Malmström - kommer senast från H&Hs systerbyrå Identx där hon varit VD och partner i över 15 år. Karin har mångårig erfarenhet av strategisk varumärkesutveckling och har i rollen som VD även ansvarat för organisations-, produkt- och affärsutveckling.

Louise Honnér Kammenhed - kommer senast från en tjänst som ansvarig för Telias internkommunikation och har tidigare erfarenhet från politiken där hon bland annat jobbat som stabschef på statsministerns kansli.

Maja Cronstedt - kommer från en tjänst som marknadsansvarig för Svenskt Näringslivs nyhetstjänst, Tidningen Näringslivet, och har tidigare arbetat med digital strategi och spridning i sociala medier på samma organisation. På H&H ska Maja arbeta med att utveckla erbjudandet inom digital strategi.

Johanna Björklund - har mångårig erfarenhet av att jobba som grafisk designer och illustratör. Innan hon började på H&H drev hon eget företag och var skribent för CAP&Design. Johanna har också arbetat på H&Hs systerbyrå Springtime Intellecta.

Patrick Lindström - kommer senast från en tjänst som konsult inom krishantering och har tidigare jobbat som IR-konsult och som säljansvarig på bank. Han har en magisterexamen i finansiell ekonomi och kandidatexamen i filosofi från Stockholms universitet.

Sara Kallstenius - kommer senast från en tjänst som projektledare och grafisk rådgivare på Rehngruppen. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi och marknadsföring från Södertörns högskola.

Klara Gullström - kommer senast från en tjänst på Business Sweden i Mexiko och har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Elin Agorelius - kommer senast från en tjänst på Jung Relations där hon arbetade under studietiden på Berghs School of Communications. Innan dess var hon verksamhetschef på Ung Privatekonomi och frilansade bland annat som ekonomikrönikör för Aftonbladet.

Evelina Loftén - kommer från en tjänst som revisorsassistent på Deloitte och har en masterexamen i hållbart företagande från Örebro universitet.

Malcolm McGrath - kommer senast från Handelshögskolans startup-inkubator, SSE business lab, och har en kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

För ytterligare information, kontakta Anna Grönlund Krantz, VD.

Läs hela pressmeddelandet här!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ?

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund Krantz
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se