Nominerade till Svenska Designpriset

Två av våra kunder är nominerade till Svenska Designpriset 2021 i kategorin Information Årsredovisning - Noterade bolag.
Nominerade till Svenska Designpriset

Tillsammans med våra kunder strävar vi alltid efter att skapa slagkraftig och attraktiv kommunikation. Vi är därför stolta att ha två kunder som är nominerade till Svenska Designpriset 2021 i kategorin Information Årsredovisning - Noterade bolag:

  • Heba Årsredovisning 2020
  • Pandox Årsredovisning 2020

Den 6 september startar omröstningen på designpriset.se och vinnaren presenteras den 14 oktober under en prisutdelningen på Berns.

Om Designpriset

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design och kommunikation som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, kommunikation och inom liknande kreativa områden. För att alla ska ha möjlighet att delta är tävlingen indelad i Redaktionell, Information, Identitet, Reklam, Digital, Bild och Event med vardera underkategorier. Sammanlagt blir det trettiofem olika tävlingskategorier samt Juryns pris, Årets Våghals och Årets Designer. Tävlingen arrangeras av Batteri Kommunikation AB.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Branding & Design?
Johanna
Johanna Björklund
Art Director
+46 73 524 58 31
johanna.bjorklund@halvarsson.se

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund Krantz
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se