Rodney Alfvén stärker Hallvarsson & Halvarssons IR och transaktionserbjudande

Vi stärker kompentensen inom Investor relations och transaktioner ytterligare genom rekryteringen av en riktigt erfaren kommunikatör på de finansiella marknaderna.
Rodney Alfvén stärker Hallvarsson & Halvarssons IR och transaktionserbjudande

Hallvarsson & Halvarsson växer ytterligare inom IR och transaktioner och välkomnar Rodney Alfvén som partner och rådgivare.  

-Jag är glad att kunna tillkännage att Rodney Alfvén börjar hos oss på Hallvarsson & Halvarsson, det stärker vår roll som Sveriges ledande byrå inom strategisk kapitalmarknads­kommunikation. Få personer har en sådan gedigen erfarenhet av aktiemarknadskommunikation som Rodney. Vi har under årens lopp haft många givande samtal med varandra och därför känns det extra roligt att Rodney nu kommer in för att ytterligare utveckla vårt IR- och transaktionserbjudande, säger Anna Grönlund Krantz, VD på Hallvarsson & Halvarsson.  

Rodney Alfvén har under nära tre decennier varit verksam inom kommunikation och på de finansiella marknaderna. Bland annat i rollen som journalist och redaktionschef för Veckans Affärer. Rodney har också varit analytiker och analyschef på Cheuvreux. Senast kommer Rodney från Nordea där han varit under mer än 12 års tid. Först i rollen som Head of Investor relations och nu senast som Head of Investment & Sustainability på Nordea Liv&Pension.

-Jag har under de år vi fört samtal med varandra fått en mycket stor respekt för den djupa och breda kompetens samt sunda värderingar som präglar Hallvarsson & Halvarsson. Jag ser verkligen fram emot att som partner och rådgivare ytterligare utveckla bolagets erbjudande inom finansiell kommunikation och bidra till att göra H&Hs kunder än mer framgångsrika, säger Rodney Alfvén.

För ytterligare information, kontakta vår vd: Anna Grönlund Krantz

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ?
Rodney
Rodney Alfvén
Executive Director, Partner
+46 72 235 05 15
rodney.alfven@halvarsson.se
Pernilla
Pernilla Grennfelt
Senior Director
+46 70 290 99 55
pernilla.grennfelt@halvarsson.se

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund Krantz
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se