Spendrups hållbarhetsredovisning prisas i Hallbars Awards

26/10/2021
Vi är stolta och glada över att Spendrups hållbarhetsredovisning 2020 har utsetts till den tredje bästa hållbarhetsredovisningen i världen i Hallbars Sustainability Awards 2021, i kategorin Family Business.
Spendrups hållbarhetsredovisning prisas i Hallbars Awards

Spendrups hållbarhetsredovisning är ett resultat av ett nära samarbete mellan Spendrups och de fyra systerbyråerna Comprend, Hallvarsson & Halvarsson, Creo och Jung som alla ingår i H&H Group.

Redovisningen är en så kallad ”digital first”-produktion vilket innebär att innehåll, struktur och design skapas för webben i första hand. Resultatet är en modern, tillgänglig och användarvänlig redovisning som gör det möjligt att nå fler målgrupper än de som traditionellt läser hållbarhetsredovisningar. Redovisningen presenterar Spendrups tillvägagångssätt och prestationer på ett övertygande sätt. Innehållet är en blandning av text, infografik och video vilket skapar en lättsmält och trevlig läsning och gör det lätt för olika målgrupper att ta till sig informationen. Spendrups digitala hållbarhetsredovisning skapar en kommunikations­plattform där företaget kan presentera sina ambitioner och inspirera sina målgrupper.

Detta är andra året som Spendrups samarbetar med H&H Groups byråer för att producera sin hållbarhetsredovisning, och även den första produktionen – Spendrups hållbarhetsredovisning 2019 – fick Hallbars pris "Bäst i världen", då i kategorin Öl.

Här hittar du Spendrups Hållbarhetsredovisning 2020

För mer information, kontakta:

Gabriella Björnberg: gabriella.bjornberg@comprend.com

Marcus Fleetwood: marcus.fleetwood@halvarsson.se

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Sustainability Affairs?
Jenny
Jenny Fransson
Executive Director
+46 72 143 36 19
jenny.fransson@halvarsson.se
Åse
Åse Bäckström
Executive Director
+46 70 971 12 66
ase.backstrom@halvarsson.se

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund Krantz
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se