Ett fokus. Två decennier. Tolv varumärken

Vårt fokus är tydligt: vår företagsgrupp ska upplevas som Sveriges främsta rådgivare inom företagskommunikation. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom vårt område och vet hur man bygger och utvecklar kompetens som skapar framgång. Tillsammans utgör vi H&H Group. Totalt är vi cirka 375 specialister. Vi arbetar under tolv olika varumärken. Vart och ett med en egen spetskompetens.

Springtime

Springtime bygger engagemang mellan människor och varumärken. Genom strategisk rådgivning, konceptutveckling och genomförande inom samtliga kommunikations­discipliner är målet att få människor, varumärken och organisationer att växa i förtroende och i affärer. Springtime har starka nätverk och ett särskilt fokus på marknadskommunikation, förändringsprocesser och Life Science. Under 2015 blev byrån prisbelönad i Sverige och internationellt för kampanjer inom marknadskommunikation, CSR och Public Affairs. Byrån som grundades 1994 har cirka 30 medarbetare och leds av Paul Roswall

Comprend

Comprend kombinerar kunskap och thought leadership inom företagskommunikation med gedigen digital kompetens. Våra kolleger på Comprend erbjuder digitala lösningar inom investor relations, media, CSR, employer branding, internkommunikation och sociala medier till internationella kunder. Byrån består av drygt 60 medarbetare under ledning av Managing Partner Staffan Lindgren.

Involve

Involve Communication arbetar med förändringskommunikation och lärande i många av Sveriges mest framgångsrika företag. Involve har under mer än 20 år utvecklat en unik digital metodik och modeller för att skapa medarbetarengagemang och dialog i stora organisationer. Erbjudandet kombinerar rådgivning, konceptutveckling och metoder för genomförande baserade på modern teknologi. Involves specialister inom digital pedagogik, kommunikation och grafisk design leds av VD och grundare Annicka Pärson.

Jung Relations

Jung är en av Sveriges mest prisbelönta byråer i gränslandet mellan PR, digital och köpt kommunikation. Byrån utvecklades utifrån en stark idé om att göra saker annorlunda. Genom att förena varumärken med populärkultur och samtidsfrågor hjälper Jung sina uppdragsgivare att skapa angelägen och meningsfull kommunikation. Jung har 35 medarbetare under ledning av vd Jimmy Rodhelind.

Creo

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikations­byrå specialiserad på rörlig media. Creo har 25+ tillsvidareanställda och ett stort nätverk med frilansare. Creo arbetar med svenska och internationella företag, myndigheter och organisationer, och tar ansvar för hela processen från strategi och rådgivning kring innehåll och teknik till produktion och distribution – till alla skärmar. Creo leds av Niclas Grunewald.

Consilio

Consilio arbetar med ledning och ägare till ledande multinationella företag. Vi erbjuder insikter, strategisk rådgivning och lokala kontakter som våra kunder behöver för att skapa värde och hantera risk i en global värld som kontinuerligt förändras. Vi värdesätter långa relationer och har konfidentialitet och professionell integritet som högsta prioritet.

Consilio leds av Andreas von der Heide

Intellecta Corporate

Vårt fokus är strategisk kommunikations­rådgivning, med specialistkompetens inom redaktionell-, digital-, finansiell- och hållbarhetskommunikation.

Vi har också kraft och kapacitet att omsätta våra råd, strategier och planer. Hos oss finns kompetens för digital utveckling, skrivande, formgivning och produktion av bland annat magasin, digitala lösningar i alla dess former samt för finansiella- och hållbarhetsrapporter.

Vi är det ledande konsultbolaget när det gäller nytänkande rådgivning och visionära kommunikations­lösningar – med kraft att genomföra.

Intellecta Corporate består av 50 medarbetare under ledning av Alexandra Kindblom

Hilanders

Våra kunder har något att säga. Vi hjälper dem att nå ut.

Vi är en strategisk B2B-familj med en stark kärlek för att blanda djup förståelse med högt flygande kreativitet. Vi får användning för detta varje dag i vårt arbete att hjälpa våra kunder hantera sina utmaningar och ta dem dit de behöver vara. Och vi har roligt medan vi gör det. En enkel men supereffektiv formel.

Hilanders leds av Christina Karlsson Kazeem

Tomorrow (Shanghai)

Tillsammans skapar vi morgondagens varumärken.

Vi gör det genom att bara ställa två frågor: var är du idag? Och vart vill du vara imorgon?

Vi strävar efter att göra varumärket enkelt och inspirerande för små och stora team i hela Kina. Vi gör det genom samarbete, workshops, vår erfarenhet, allt för att kunna arbeta tillsammans med ditt team.

Tomorrow består av 21 medarbetare och är baserade i Shanghai.

Let’s talk about tomorrow.

Unreel

Unreel är en motion media partner som lever för emotionellt berättande som når sin publik. Vi drivs av en mycket enkel affärsfilosofi: det handlar inte om att skapa likes, klick eller virala succéer. Det handlar om att skapa verkligt värde i din rörliga kommunikation.Vi skapar verkligt värde genom kreativa koncept och produktioner med tydliga distributionsstrategier.

Unreel består av 15 medarbetare under ledning av Mats Karsvall

Bysted

Vi är en strategisk kommunikations­byrå som har ett humanistiskt förhållningssätt till all kommunikation, vare sig det gäller en varumärkesstrategi, en visuell identitet, en kampanj, en årsredovisning eller en webbplats. Att alltid tänka långsiktigt och konceptuellt för att sedan aktivera. Personligt, passionerat och professionellt med andra ord.

Varumärken talar till människor och inte till marknader.

Bysted  består av 12 medarbetare under ledning av vd Ulrika Wærneman