Hallvarsson & Halvarsson i Almedalen 2024

Almedalen 2024 närmar sig med stormsteg och snart är vi åter på plats i Visby. Almedalen är ingen enskild aktivitet, för att ni ska få det genomslag ni önskar hjälper H&H med arbetet inför, under och efter Almedalen.

Emelie Myrberg

Consultant

+46 76 113 01 00

Mail
Sofia Arkelsten

Senior Director, Practice Lead Public Affairs / Corporate Communications

+46 70 358 44 43

Mail

Almedalen 2024 närmar sig med stormsteg och snart är vi åter på plats i Visby. Almedalen är ingen enskild aktivitet, för att ni ska få det genomslag ni önskar hjälper H&H med arbetet inför, under och efter Almedalen.

Om Almedalen

Almedalen är årets största politikerevent. I år har upplägget justerats ytterligare, den kortare veckan kvarstår och blir i år ännu lite kortare. Under fyra dagar, 25–28 juni, kommer politiker, beslutsfattare, näringsliv, industri och många fler samlas i Visby.

H&H har varit aktiva under Almedalen i 25 års tid vilket har gett oss goda erfarenheter om hur veckan på bästa sätt planeras för att uppnå maximal leverans på era kommunikativa mål.

Här finns HH

H&H kommer för andra året husera på Norra Kyrkogatan, cirka 8 minuters promenad från Almedalen. Huset har en underbar trädgård som trots sitt centrala läge erbjuder ett lugn som gör att det passar perfekt för både mindre och större samtal eller event.

Huset och trädgården fungerar utmärkt för events som rundabordssamtal, luncher, frukostar, mindre seminarium, mingel, after works, bilaterala möten och mycket mer.

Vad kan vi hjälpa er med?

Almedalsveckan är en fullpackad vecka med många aktörer som vill nå ut med sina frågor. För att få optimalt genomslag ser vi att Almedalsveckan inte bara blir en enskild aktivitet i juni. Vi på H&H arbetar stöttar gärna er i arbetet både före, under och efter Almedalsveckan. Exempel på aktiviteter är;

Före

Uppstartsworkshop, framtagande av budskap inför Almedalsveckan, budskaps- och panelträning, planering av event, en snitslad bana för ett lyckat Almedalen.

Under

Operativt stöd med seminarium, rundabordssamtal och samtal på plats i H&H’s hus eller trädgård, tillgängliga på plats för löpande stöd när behovet uppstår, konsulter tillgängliga för att följa med på samtal och seminarium, ta anteckningar, skriva referat m.m.

Efter

Uppföljning med de ni träffat på plats under veckan, uppföljande seminarium eller rundabordssamtal.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med ert Almedalsupplägg? Hör av er så kan vi prata vidare om vad som passar just er!

Mer läsning